woensdag 26 januari 2011

Bespiegeling "What the bleep do we know"

bron: wetenschap-eind.com (http://wetenschap-eindtijd.com/lezersvervolg/moeite_waard/kwantum_fysica/kwantum_fysica.html)


Wat is denken of bewustzijn meer dan energetische spanningen met "bliksem-ontlading" tussen materie ?

Een bespiegeling van Armand Heiligers  over een DVD "What the bleep do we know"

Gisteren een DVD "What the bleep do we know" bekeken.
Zeer interessant over de werking van het bewustzijn, onbewustzijn en waarom de kwantumfysica daar een belangrijke rol in spelen.
Ik moet zeggen, ze bespreken natuurlijk alleen maar het topje van de ijsberg maar het klinkt allemaal heel logisch; bijvoorbeeld dat een gedachte niets anders is dan een storm in je hersenen aan oplichtende gebieden.
Als je dan ook nog eens ziet dat dit oplichten gelijk is aan de bliksem ( alleen vele malen minder krachtig natuurlijk) en dat er een "donkere wolk" van materie hangt in de cellen waaruit deze "bliksem" tevoorschijn komt...en dat materie niets anders is dan energie/ boodschap /informatie...en niet iets vasts...zoals altijd aangenomen....want...

Zelfs de kleinste kern beweegt weer in een vacuum met materie die aantrekt/afstoot etc..etc..en elke kern weet precies wat ie moet doen, gelijk elke cel in ons lichaam precies weet wat hij/zij moet gaan doen in dat lichaam...zo klein zo groot, zoals geschiede op Aarde zoals in de hemel.....het klopt precies.
Onze hersenen kunnen 400 miljard bytes per seconde verwerken, doch we registreren ( zien) er maar 2000,
Wat gebeurd er met de rest ???
Ja, ik vind het ergens om te lachen hoe de wetenschap nu bezig is om de onderste steen boven te halen....terwijl alles in principe op het wereldwijde weg te vinden is...gelijk men nu zeker weet dat materie eigenlijk geen materie is....maar een samenhangsel van energie/informatie, gelijk wijzelf een samenhang van energie/informatie zijn...
EN niet onbelangrijk...eigenlijk meer water bevatten dan wat anders....trouwens, in die DVD laten ze water zien dat "bestraald" is door een Zen monnik,
Onder een microscoop is dit te zien....waanzinnig...zelfs woorden op een fles water laten de structuur van het water veranderen....uiteraard is dit weer een zeer beknopte/niet volledige uitleg, misschien dat Dave een kopie kan fikken vour jou...
Ik vind die waterkristallen fantastisch....da's eigenlijk gelijk die vloeistof ferrofluidium, daar jagen ze een energiepuls doorheen, en dat neemt vormen aan van: zonnenbloemen tot ijskristallen ...machtig.
Wat ik me uiteraard dan weer ga afvragen....als het menselijk lichaam voor zo'n 70% uit water bestaat, kunnen wij dan ook de structuur van ons lichaam veranderen ?
Ik ben ervan overtuigd dat onze zogenaamde graancirkels op een gelijke manier ontstaan, en UFO's zijn niets meer dan energieontladingen van moedertje Aarde....
Wij denken inderdaad dat we alles zelf kunnen en doen.......denken.....het klinkt als intelligent maar we weten ondertussen wel beter...

Hallo Armand en Dave,
Ja een zeer interssant onderwerp.
Zouden wij langzaam [nou ja sommigen] gaan beseffen dat we behalve louter gerecycled stof zijn wat weer infusie is gegaan niets meer zij dan een stukje "kanibalistisch Universum" om met Max Planck geleerden te spreken?
Zeg het niet tegen deze "gestropdaste Heren" of Bush, maar misschien dat Balkenende het wel doorziet. De rest van de wereld houdt het liever bij "kosmische intelligentie" .
Ik deel je mening volledig dat graancirkels en waarschijnlijk ook Ufo's "kosmische denkexplosies"zijn. Ik zeg dit met opzet zo, omdat een groep mensen die aan het "New Age mijmeren" zijn door groeps-energie zelfs Ufo's kunnen waarnemen in hun eigen illusionaire gedachtewereld.
Wat me wel spannend lijkt is die technologie in te zetten bij mensen op de overgang van het tijdelijke naar het eeuwige, want dan vindt er een totale verbranding van al die denkreflexen plaats.
Dan ziet men dus - als ik mijn medische waarnemingen goed heb geinterpeteerd - een Big Bang plaats in de hersenen.

Tenslotte vraag je je af of we ook de structuur van ons lichaam kunnen veranderen door die "Zen-magnetisatie".
Hoezo, had je liever een zonnebloem geweest?
Die structuur-verandering is wel degelijk mogelijk en o.a. door emotie als zijnde geprismatiseerd licht.
Daarnaast worden wij "waar we mee omgaan daar worden we door besmet" dagelijks door alles en iedereen waar we mee omgaan iets veranderd.
En dan zijn er natuurlijk de super-magnetiseurs zoals sterrekinderen Jesus en Hitler in dit aeoon.
Mohammed was ook een kei waar miljoenen nog steeds door ingestaald veranderd zijn.
Dan zijn er de Reiki-inwijdingen en zie op de website een paragnost, die de hele wereld gelukkig wilde maken en mij op zijn pad tegenkwam.
Men noemt dit ook wel transendente verandering , die velen tot goeroe-istische schijnverlichting brengt en hele volksstammen aantrekken.
Tenslotte is alle reclame en volkspropaganda niet veel anders dan gebruik maken van die oude Zen-magnetiseur, maar wel voor andere doeleinden…of ????

Dat het lichaam wel degelijk kan veranderen is goed te zien als men het tijdelijke met het eeuwige verwisseld heeft. Dan zijn ook de denkrimpels en zelfs littekens.verdwenen.
Maar je opmerking alleen al verbaast me enigszins, want is dit niet weer zoeken naar beter?
Maar goed. "Het is wat het is".
Ik hoor je nog zeggen: Ik ben de laatste maanden door jou erg veranderd".[haha]

Het is en blijft een onvoorstelbaar interessant onderwerp, ook al is de kennis al zo oud als de weg naar Metusalem.
Neem alleen de kracht van het woord en/of de numerologie en naamkunde. Je verandert je naam en je levensloop verandert. Dat is een vorm van zelfhypnose en heeft - als iedere beheerszucht- zijn voor en zijn tegen.
Over de kracht van het Woord kreeg ik toevallig vandaag een leuke site toegemaild: http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_chapter11.html

Siegfried.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.